Felhasznált anyagok
|
|
betty | Dátum: Hétfő, 2012-11-12, 2:49 PM | Üzenet # 1 |
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 2
Állapot: Offline
| Itt megbeszélhetjük milyen anyagokkal dolgozom
|
|
| |
Szandra | Dátum: Péntek, 2013-06-07, 12:45 PM | Üzenet # 2 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
| Kedves Betti! Szeretném megkérdezni, hogy te a gél lakkok alá használsz valamilyen alapozó lakkot? Vagy nem szükséges alá semmi? És ha megkérlek tudnál nekem mutatni képet, vagy körmöt, amit készítettél már a perfect nails 45-ös színű lakkjával, ha próbáltad már? Előre is köszönöm: Szandra
|
|
| |
betty | Dátum: Vasárnap, 2013-06-16, 1:03 PM | Üzenet # 3 |
Közlegény
Csoport: Adminisztrátorok
| Kedves Szandra! Én perfect nailses anyagokkal dolgozom, és nekik az alaplakkjuk egybe van a fedőlakkal, ezért én nem szoktam alapot tenni, csak abban az esetben ha nagyon vékony a saját köröm, de a körmök végére egy tapadáselősegítő anyagot szoktam használni, amitől nem pattog le a géllakk. A perfect nails 45-ös színű géllakkját természetesen használom, az oldalon van fent róla több kép is a lakkzselés munkáim között (1-es, 2-es, 5-ös kép) , de ha megnézed a Takács Nórival a videónkat, akkor ott is a 45-ös színt használom. Üdvözlettel: Betty
|
|
| |
Szandra | Dátum: Hétfő, 2014-02-03, 1:33 PM | Üzenet # 4 |
Közlegény
Csoport: Felhasználók
| Kedves Betty! Köszönöm szépen a segítséged! Lenne még egy szakmai kérdésem: francia manikűr esetén milyen lakkzseléket használsz alapnak, illetve fehér végnek? Valamint ebben az esetben ugyanúgy kell eljárni, mint a sima festésnél: felkenem az alapot, szárítás, rá a fehér vég, szárítás, fény? Előre is köszönöm ismét. Szép napot Neked: Szandra
|
|
| |